Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Figyelem! Beteg vagy kezelésre szoruló állatot sajnos nem tudunk fogadni!

Köszönjük  a megértést!

Hörcsög panzió

A hörcsögök nagyon népszerű házikedvencek az állattartók körében, így számukra is vállalunk megőrzést.

A 2019-ben indított hörcsög tenyészetünk mellett évek óta vállaljuk hörcsögök panzióztatását, megőrzését, amig a gazdik távol vannak az otthontól.

Nézd meg hörcsög tenyészetünk weboldalát: www.horcsogfalva.hu
 

Hörcsögök lakhelyének kialakítása:

Mit kínálunk?
A letöbb hörcsögöt ketreccel együtt hozzák, így a megszokott helyükön fognak nyaralni, de nem minden esetben tudják magukkal hozni a ketrecet vagy nehezebb terráriumot. Ebben az esetben van lehetőség ketrec bérlésnek, mely 80x50 cm. A ketrecek teljesen berendezettek.

Mit hozzak magammal?
A megszokott tápot érdemes elhozni, hogy ne legyen hörcsögöd számára hirtelen tápváltás, de ha elfogy vagy nem hozod, természetesen biztosítunk neki eledelt. Az ár nem tartalmazza a tápot. Az általunk kínált tápot, Hörcsögfalva prémium hörcsögtápot mi állítjuk elő, melyet kimondottan hörcsögök számára készítettünk. Ezt személyesen meg is tudod nálunk vásárolni.

Az állatok általában hordozóban vagy ketrecben érkeznek. A hordozót sajnos nem tudjuk tárolni, így azt mindenképp magatokkal kell vinni, majd mikor jöttök az állatkáért, akkor újra magatokkal hozni.

Örülünk, ha megnézed a kisállatos videónkat, valamint végigolvasod a gyakori kérdések részt, illetve az azokra adott válaszainkat, hogy egy kis betekintésed legyen abba, hogy mennyire is vagyunk állatbolondok. :).

Néhány hörcsög, akik már voltak itt:

Houdini nem hiába kapta a nevét. A ketrecét lakattal zártuk le, még mielőtt meglépne. :)
Pupinak, a törpehörcsögnek otthon hatalmas lakhelye van, de csak a kis ketrecét tudták magukkal hozni a gazdik.

Hökdal is remekül érezte magát a hotelben, így jövő nyáron ismét nálunk szeretné tölteni az éves szabadságát! Feltöltés alattBemutatkozunk + GYIKKapcsolatÁrakIdőpontfoglalásAdatvédelemÁszfNyitvatartásPet SittingVisszajelzésekKetrec információk