Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Figyelem! Beteg vagy kezelésre szoruló állatot sajnos nem tudunk fogadni!

Köszönjük  a megértést!

Visszajelzések kedves vendégeinktől

"A legjobbkor olvastam a hirdetésüket! Elutaztunk párommal hétvégére s nem tudtuk volna megoldani a kis sünink Mr. George hollétét.

Szuper képeket kaptam minden este s így biztos voltam, George biztonságban van s figyelnek rá! Ha bármikor szükség lenne még az elszállásolás lehetőségére biztosan Önökhöz fogom vinni Őt."

Köszönettel:
A.I.

"Párduckaméleonunk, Lolka már két ízben élvezte a Kisállathotel vendégszeretetét. Nagyon örültünk, mikor megtaláltuk ezt a kisállatpanziót, mivel a számunkra fontos volt, hogy a kaméleonokat szerető, és hozzájuk értő helyen hagyjuk kedvencünket.

Megnyugodtunk, mikor láttuk, hogy tiszta és igényesen berendezett terráriumban töltheti majd Lolka azt a 11 napot, amíg a veletek lesz.

Szerencsére a távol töltött idő nem viselte meg, ami betudható a profi gondozásnak. Így bátran vittük már az őszi szünet idejére is a Kisállathotelbe.

Köszönjük a szakszerű ellátást! Még biztosan találkozunk! Küldök egy képet is a boldog Lolkáról. :)"

Hochstädter Viktor és Lipka Gabriella

"Ő Egon aki már többször lakott a hoteletekben testvérével, Charlikával együtt. Nagyon jól érezték magukat."

I. E.

"Egy hetet töltött ott Mogyoró. Nagyon jó kezekben volt. Kedves és segítőkész kollégákkal találkoztam, akik minden kérdésre szivesen válaszoltak. Mára már mégegy tengerimalaccal több van a családban. Ha szükség lesz rá újra ide hozzuk őket."

"Előszeretettel hordom ide a kis tüskésemet, Orsit, ha éppen elutazom. Mindig kiegyensúlyozott, nyugodt sünit viszek haza, nekem ez a biztosíték arra, hogy jó és szakértői kezekben van a távollétem alatt, nyugodtan utazhatok, mert ő is jól érzi magát. Gyorsan reagáltok, kedvesen fogadtok minket és mindig vigyáztok rá, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak, bátran ajánllak Titeket más gazdinak is. :) :) "

Anett

"Jó volt tudni hogy hozzáértő módon gondoskodnak a nyuszinkról a nyaralásunk alatt. Csatolok egy képet Aromo-ról az első szülinapján. :)"

"Köszönjük szépen az odafigyelést. Élni fogunk reméljük továbbra is a lehetőséggel."

Köszönettel: Léber Balázs
Nyúl: Füles

"Még a nyáron vettük igénybe a Kisállathotelt, Lennyt, a két éves törpenyuszinkat adtuk be 10 napra, amíg nyaraltunk. A fogadtatás nagyon kedves volt, én magam helyeztem el a nyuszimat a bérelt ketrecben, ami teljesen felszerelt, rendes, nyuszinak való ketrec volt, így tudtam, hogy biztonságban lesz a kis kedvencem. Amikor 10 nap múlva elmentünk érte, a nyuszi ugyanúgy szénázott a ketrecében, mintha csak az otthoniban lett volna.
Szerintem nagyon jó dolog ez a Kisállathotel, előny, hogy olcsó, a szolgáltatás rugalmas és a fogadtatás is nagyon kedves. Biztosan igénybe fogjuk még venni :)"

Zsófi

"Mamusz idén októberben 1 hetet töltött a Kiállat Hotelben és szerintem remekül érezte magát. Ami megnyugtató volt számomra, hogy Ő minden nap kapta a szőroldót én pedig az ígert fotókat róla e-mailben :). A jövőben biztosan a Kisállat Hotelt vesszük igénybe, ha nyuszi nélkül kell utaznunk."

Köszönöm, üdv:
Jusztin Magdolna

"Gyuszika nevű sisakos kaméleonunkat idén kétszer bíztuk a Kisállathotelre, egyszer 5, egyszer pedig 10 napra. Mindkét alkalommal elégedetten hoztuk haza. Mármint, mi elégedettek voltunk a szolgáltatással, Gyuszika keveset mesélt :), de nem is panaszkodott. Nem volt sem sértődős, sem vad a bentlakás után. Amúgyis egy kezesbárány. :)
Mivel a legtöbb ismerősünk Gyuszikát nagyon cukinak találja, de idegenkedik az élő állattal történő etetéstől, örülünk a lehetőségnek, hogy a panzió szakszerű elhelyezést tud biztosítani a gazdik távolléte esetére és jó kezekben tudhatjuk a kis kedvencünket a nyaralás ideje alatt is.
Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is itt szeretnénk majd elszállásolni őt, ha több napra elutazunk.

Köszönöm, hogy vagytok!"

Üdvözlettel:
Sághi Ágnes

"Nagyon meg voltam velük elégedve. Hosszabb ideig volt náluk a nyuszim. Nagyon segítőkészek voltak . Máskor is szivesen vinném, ha szükség lenne rá. Barátságos hely és környezet a nyuszi is nagyon szeretett ott lenni :) Cody nyuszi köszöni szépen a nyaralást :) :D"

"Nüncike visszatérő vendég hozzátok. Csak ismételni tudom magamat, amit Facebookon nyuszis csoportban is írtam Rólatok:
Nüncike ott nyaralt 5 napot. Lelkiismeretesek, alaposak és teljes mértékben betartották az általam leírt "használati utasításokat". :) Csak ajánlani tudom őket."

Zsófi

"A két hullámos papagályunk (Csirip és Hópihe) töltött Önöknél több, mint egy hetet a nyári szabadságunk idején.

A nyújtott szolgáltatásukkal teljes mértékben elégedettek voltunk, madarainkat tisztán, kiegyensúlyozott állapotban kaptuk vissza a nyaralás vegeztével. Állatkáink fogadása és átadása az előre megbeszélt időpontokban, problémamentesen történt.

Nagyon szépen köszönjük, ismerőseinknek meleg szívvel ajánljuk Önöket."

Tisztelettel: Fodor Mariann

"Kornélunk augusztus végén volt bő másfél hetet a Kisállathotelben.
Szimpatikus, segítőkész kiszolgással volt dolgunk. Kifejezetten tetszett számunkra a rugalmas hozzállás illetve a hosszú nyitva tartás. Hatalmas segítség volt az is, hogy tudtunk venni helyben forgácsot, pelletet, eledelt sőt még előeleséget is.
Összességében elégedettek voltunk a szolgáltatással, az árak rendkívül kedvezőek és ahogy Kornélon tapasztaltuk ő is jól erezhette magát! :D"

Még egyszer hálásan köszönjük! :)"

Szabina

"A Kisállathotel nekünk nagyon jól jött, mert így el tudtunk utazni két hétre. A rozella fajtájú Rozi papagájunk először volt ilyen helyen és bár kicsit meg volt szeppenve, amikor hazavittem, már másnap teljesen a régi volt. Nagyon szépen rendben tartottátok és minden a legnagyobb rendben volt. Jövőre is el fogjuk vinni, amikor elutazunk hosszabb időre.

További sikeres munkát!"

H. M.

"Az en kis kedvenckem Pufi. (ivartalanított törpe albinó rex nyuszi)
Mi nyáron jártunk önöknel mert el utaztunk nyaralni olaszországba.
Ami nekem nagyon tetszett a kollégák hozzáállása kedvesek segítőkészek. A nyuszimrol kaptunk képet :) aminek nagyon örültem mert mivel mindennapomat velem tölti így jó volt látni mikor nem volt velem. Én nagyon elégedett voltam mindennel. És ami még külön élmény volt, hogy a nyuszim nagyon tetszett önöknek is mert barátságos volt :) köszönjük, hogy ott lehettunk. Jövőre is megy a nyuszim. :)"

"Sziasztok, én Zsolti vagyok, de barátoknak csak Dzsodzsi. A barna kiscsaj  meg a barátnőm Mici. Egy hosszú hétvégére vitt el minket a Mami a  játszóházba (kisállathotelbe). Alig vártuk, hogy megérkezzünk, és nem csalódtunk. Nagyon jól éreztük magunkat, kaptunk sok finom falatot is. Várjuk már a következő alkalmat."

Sok puszi. (Nati)

"Kopernikusz sztárfotója, amint éppen a gazdája fején kirándul. :)

Kopernikusz eddig kétszer volt a vendégetek, mindkét alkalommal több hétig nyaralt nálatok, amíg mi is nyaraltunk. Tudjuk, hogy a kaméleon ugyan egyszerűen tartható állat, de ugyanakkor érzékeny és kényes is, ezért kicsit tartottunk az élménytől, de mind a kétszer tökéletesen egészségesen és kiegyensúlyozottan kaptuk őt vissza, ráadásul szinte jelképes összegért.

Kopernikusz már bőven nyugdíjas korú (elmúlt négy éves), de persze mi teljes szívünkből kívánjuk, hogy jövő nyáron is muszáj legyen igénybe vennünk a kaméleonpanzió szolgáltatásait!"

Üdvözlettel:
Varga Abigél

"Egy hetet volt Nálatok Abby nevű kaméleonunk, minden rendben volt, ugyanolyan jó állapotban kaptuk vissza a kis kedvencet, mint amilyen állapotban átadtuk Nektek. A Kisállathotel és munkatársai egyaránt szimpatikusak voltak. A véleményemet nyugodtan feltehetitek a weboldalra.
Köszönjük szépen!"

Üdvözlettel:
Németh András

"Sziasztok!
Örülök hogy rátok találtam ! :-) Morisz biztosan sokszor vendége lesz még a kisállathotelnek, ahol a legjobb kezekben volt. Ameddig én nyaralok, ő is ,,nyaralni" van, így egy percig sem kell idegeskednem miatta.
Köszi Nektek ! :-)"

O.D.

"Kedves Kisállathotel!
Nagyon szépen köszönjük, hogy 8 napig vigyáztatok Pascalra a kis  kedvencünkre amíg elutaztunk. Email-es megkeresésemre 1 napon belül kaptam választ, hogy mikor vihetjük. A jövőben is szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást."

Üdv
Földi Krisztina

"Sziasztok,
Az a tapasztalatom, hogy nagyon kedvesen bantok a kisallatokkal, koztuk a mi nyuszinkkal is! Barmikor vittem hozzatok, mindig a legnagyobb szeretettel fogadtatok, mint masodik gazda!"

Zsolt"Kedves Kisállathotel!
Jól van a két törpenyuszi, és nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal. :)
Sok sikert a további munkájukhoz!"

Üdvözlettel: L. D."Sziasztok,
Az a tapasztalatom, hogy nagyon kedvesen bantok a kisallatokkal, koztuk a mi nyuszinkkal is! Barmikor vittem hozzatok, mindig a legnagyobb szeretettel fogadtatok, mint masodik gazda!"

Zsolt"Sziasztok,
Nagyon meg voltunk elégedve a kisállat hotellel. Legközelebb is ha vigyázni kell rá titeket választunk. Szépen ki volt takarítva a ketrece látszott hogy gondozva volt és mindene megvolt azalatt az egy hét alatt. Köszönjük hogy biztonságban tudhattuk a kis drágánkat! Niki&Imi&Bogyó

És ő itt Bogyó
Szép napot nektek!"

Jószai Nikolett

"Sziasztok!
Lujzikát, szeretett szakállas agámánkat, már két alkalommal is vendégül láttátok. Mindkétszer elégedettek voltunk a szolgáltatással.:) Lujzika ugyan kicsit durcis volt rám, de nem volt vad, és részéről ez érthető, hiszen egy igazi kis egyéniség. Persze azért hamar kiengesztelődött. Nagyszerű ötlet ez a kisállat hotel, mert így biztonságban tudhatjuk egzotikus kedvencünket, és nyugodt szívvel indulhatunk neki az utazásnak / nyaralásnak tudván, hogy “szívünk csücske” szakértő, gondoskodó, jó kezekben lesz. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is hozzátok visszük a kis drágánkat, ha több napra elutazunk.
Sőt, ajánlottalak/ajánllak is Benneteket a sárkány-tartó gazdiknak! :)

Köszönjük, hogy vagytok!"

Szívélyes üdvözlettel:
DKM

"Üdv! Nagy segítség nekünk, hogy ráleltünk a Kisállathotelre. Sokat utazunk és mindig nehéz kérdés volt, hogy kire hagyjuk a nyuszinkat és ha volt is ember csak etetni járt hozzánk, de most jogy van hova vinnünk sokkal myugodtabbak vagyunk, tudjuk, hogy jó helyen és jó társaságban van Caerbannog, ahol vigyáznak rá. Köszönjük a lehetőséget a jövőben is sokszor fogjuk rátok bízni a gyereket :)

Ő Caerbannog :)"

"Kedves Kisállathotel!
Nagy segítség volt a számunkra, hogy vigyázni tudtatok Samura, míg pár napra elutaztunk nyáron. Ráadásul a kedves, udvarias hangnem, az első találkozáskor nyilvánvalóvá vált állatszeretetetek és a kisállatok elhelyezésére ideális környezet minden kétséget eloszlatott afelől, hogy kis kedvencünk a legjobb kezekben lesz.
Köszönjük!"

T.B. & Sz. B.

"Kedves Kisállathotel!

Az utobbi egy evben tobbszor is jartunk nalatok, nyaralas, sieles, videki rokonok latogatasa okan, kis sisakos kameleonunkat, Jonatant adtuk panzioba hozzatok. A szolgaltatassal kis hazikedvencunk es mi is teljes mertekben meg voltunk elegedve, Jonatant mindig egeszsegesen, vidam hangulatban, jol ellatva kaptuk vissza. Minden panzioba szallitas egy kulonleges alkalom, izgalmas megnezni a tobbi allatot is es nagyon jo tudni, hogy Jonatant tapasztalt kezekben van.

Köszönjük nektek segitsegeteket es a kituno munkat amit vegeztek!

Mellekeltem egy kepet a kis áglakórol is."

Üdv,
Woller Eszter

"A szeretett kis törpenyuszink Ribizli 2x volt nálatok a hotelben mindennel elégedettek voltunk. Örülünk hogy rátok találtunk.
Köszönjük"

Buzsikné Kriszti"Jómagam és az állatka is teljes mértékben megvoltak elégedve a hellyel. Tiszta rendezett, barátságos és szakszerű ellátás. Étel, viz és álom csere minden nap volt. Köszönöm hogy vigyáztak az apróságokra biztosítom a felől hogy ezentúl is önöket választjuk."

Üdvözlettel egy elégedett gazdi
Ulapcsik Vivien (Hugó és Marcell)

"Csak jókat mondhatunk a kisállathotelről. Tenyésztő színvonalú körülmények vannak biztosítva - teljes mértékben biztonságban tudhatjuk. Nagyon rugalmas a helyfoglalás és mindig számíthatunk rá, ha úgy hozza a szükség. A költségekre sem lehet panasz."

B.I. & T.A.


Bemutatkozunk + GYIKKapcsolatÁrakIdőpontfoglalásAdatvédelemÁszfNyitvatartásPet SittingVisszajelzésekKetrec információk