Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Március 15.-én (szerdán) zárva tartunk!
Figyelem!

Beteg vagy kezelésre szoruló állatot sajnos nem tudunk fogadni!
Köszönjük  a megértést!


Árak

Amennyiben még is megérkeznek a nagyobb ketrecekkel, abban az esetben plusz költséggel kell számolni, ami emeletes ketrecnél +1.300 Ft/éjszaka és a többi méretnél +300 Ft/éjszaka.

Nyúl, csincsilla, süni:
1.300 Ft / éj / állat
Az ár nem tartalmazza a tápot
, így azt mindenképp hozzátok magatokkal. Ha nem hoztok sem gond, de annak plusz költségei vannak.. Az árban benne van az almozás, széne és nyuszik esetén a napi kiengedést, ami 20-30 perc.

Tengerimalac: 1.300 Ft / éj / 1 malacka, több malac esetén 1.000 Ft / éj / állat
Az ár nem tartalmazza a tápot, így azt mindenképp hozzátok magatokkal. Ha nem hoztok sem gond, de annak plusz költségei vannak.

Hörcsög, patkány: 1.300 Ft / éj / állat
Az ár nem tartalmazza a tápot, így azt mindenképp hozzátok magatokkal. Ha nem hoztok sem gond, de annak plusz költségei vannak.
Az ár tartalmazza az almozást. Patkányok esetén a ketrecet mindig hozd magaddal.

Kaméleon, teknős és egyéb hüllők: 1.800 Ft / éj / állat
Az ár tartalmazza a terráriumot, a fűtést és a világítást. Ezen kívül a megmaradt eleségállatokat is nyugodtan elhozhatod.
Teknősök esetén az ár nem tartamlazza az eleséget, így azt érdemes elhoznotok.Ha nem hoztok sem gond, de annak plusz költségei vannak.

Madarak: 1.300 Ft / éj / állat
Ketrecet mindighozz hozzá! Az ár nem tartalmazza a tápot és azt sajnos nem tudunk biztosítani számukra, így azt mindenképp hozd el.

Ketrecbérlés (100x50cm): + 300 Ft / éj
Ha nem tudod magaddal hozni a ketrecet, akkor mi biztosítunk az állatok számára (pl. nyuszik, tengerimalacok, sünik, csincsillák esetében).

Napi fotó  + 300 Ft / kép
A fotókat a személyesen megadott email címre küldjük. Érdemes a spam mappát is rendszeresen ellenőrizni!

Féregtelenítés süniknek: 1.000 Ft


Minimális panzióztatási díj: 4.000 Ft
Azaz ha a panzióztatás díja nem éri el a 4000 Ft-ot, akkor a fizetendő összeg 4000 Ft. (Például 2 napra hozod, a díj 2000 lenne, akkor 4000 a fizetendő)

További szolgáltatásaink

Kiskedvenced nyaralás közben szépülhet és felfrissülhet nálunk. :)
Kisállat kozmetika

Ha csak kozmetikát szeretnél, akkor egyeztess velünk időpontot. >> Időpontegyeztetés <<Az áraink tartalmazzák az Áfát.Bemutatkozunk + GYIKKapcsolatÁrakIdőpontfoglalásAdatvédelemÁszfNyitvatartásPet SittingVisszajelzések