Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Figyelem! Beteg vagy kezelésre szoruló állatot sajnos nem tudunk fogadni!

Köszönjük  a megértést!

Egyéb állatok

Jó pár patkány, degu, csincsilla, papagáj, teknős, agáma és gekkó is megfordult már nálunk. Számukra is szakszerű megőrzést vállalunk.

Az állatok általában hordozóban vagy ketrecben érkeznek. A hordozót sajnos nem tudjuk tárolni, így azt mindenképp magatokkal kell vinni, majd mikor jöttök az állatkáért, akkor újra magatokkal hozni.

Patkány, degu, csincsilla:
A berendezett ketrecet mindenképpen hozzatok, mivel nekik nem tudunk ketrecet adni. Ezen kívül a megszokott tápot javasoljuk, de ha elfogyna vagy nem hoztok, természetesen biztosítunk számukra eledelt. Az ár nem tartalmazza a tápot.

Madarak:
Csak kisebb testű papagájokat tudunk fogadni, illetve nem túl zajosakat a társasház lakói érdekében. Ha papagájt, kanárit vagy más madárt szeretnél megőrzésbe adni, előtte mindenképp érdeklődj, hogy tudjuk-e fogadni.
Madarak esetében a kalitkát és a tápot hozzátok magatokka, hogy minél kevesebb stressz érje tollas kiskedvenceiteket.

Teknős:
Vizi és szárazföldi teknősöket egyarát vállalunk. Lakhelyet biztosítunk számukra, azonban az eleséget és a zöldféléket érdemes elhozni. Az ár nem tartalmazza a zöldfélét és az eleséget.

Agáma:
Agámáknál az izzót szoktuk javasolni, hogy hozzátok el, illetve a megmaradt élő eleséget, ami egyébként is tönkre menne otthon. Terráriumot biztosítunk számukra.

Gekkó:
Gekkók esetében az izzót és a megmaradt élő eleséget javasolt elhozni.
Ez az aloldal még kidolgozás alatt, de a lényeg, hogy további állatokat, pl. görög teknőst, ékszer teknőst, degut stb. is szívesen vállalunk. Írd meg, mid van, megbeszéljük az ellátását.

Pár kisállat, akik nálunk jártak a ritkábban hozottak közül:   

 


Bemutatkozunk + GYIKKapcsolatÁrakIdőpontfoglalásAdatvédelemÁszfNyitvatartásPet SittingVisszajelzésekKetrec információk