Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

Figyelem! Beteg vagy kezelésre szoruló állatot sajnos nem tudunk fogadni!

Köszönjük  a megértést!

Törpesün panzió

A 2012-ben indított törpesüni tenyészetünk mellett évek óta vállaljuk törpesünik panzióztatását, megőrzését, amig a gazdik távol vannak az otthontól.

Nézd meg törpesün tenyészetünk weboldalát: www.varjuvolgyi.hu

Sünik tartásáról minden tudnivaló:

Mit kínálunk?
A sok saját sünink mellett - természetesen külön lakrészben - minden hozzánk hozott sünit szakszerűen elszállásolunk.

Ha nem tudod magaddal hozni a ketrecet, akkor tudsz bérelni nálunk, 100 cm x 50 cm-es lakokkal állunk a sünik rendelkezésére. Megkapják a megfelelő almot, meleget, etető és itatótálakat stb.

Csak standard 100x50x50 cm-es ketreceket tudunk fogadni. Sajnos a polcrendszerünk végett sem emeletes ketrecet, sem kupulást, sem a standardnál nagyobbat nem tudunk fogadni. 
Ketrecekkel kapcsolatos információk: >> Ketrec kisokos <<

Ha úgy gondolod, akkor természetesen bármi mást, akár az egész ketrecét teljes berendezéssel is elhozhatod neki, ami valóban minimalizálja a stresszt.

Mit hozzak magammal?
A bújózsák az, amiből mindenképp érdemes a sajátot hozni, hogy a sünike valamit érezzen az otthonból. Egy olyan bújó, amit már otthon megszokott, nagy mértékben növeli a konfortéztetét, és így kevesebb stressz éri. Futókerekét is elhozhatod, hogy itt is levezesse napi mozgásigényét a süni. Ezen kívül a megszokott tápot mindig javasoljuk, hogy hozzátok el, de természetesen ha nem hoztok vagy elfogy, mi biztosítunk számára. Az ár nem tartalmazza a tápot.

Az állatok általában hordozóban vagy ketrecben érkeznek. A hordozót sajnos nem tudjuk tárolni, így azt mindenképp magatokkal kell vinni, majd mikor jöttök az állatkáért, akkor újra magatokkal hozni.

Süniknél vállalunk karomvágást, fürdetés és féregtelenítést is.
>>További információ <<

Nagy szeretettel várjuk tehát a sünikédet egész évben. :)

Ha van egy kis időd, akkor pedig mindenképpen érdemes megnézni pár videónkat, illetve elolvasni a gyakori kérdések részt, hogy tudd, hova hozod a kis kedvencedet.

Rengeteg sünike volt már nálunk, de képek nem nagyon készült róluk. Íme pár kis jószág, akiket mostanában lencsegévre kaptunk:

Törpesün panzióTörpesün panzió
Törpesün panzió  

 


Bemutatkozunk + GYIKKapcsolatÁrakIdőpontfoglalásAdatvédelemÁszfNyitvatartásPet SittingVisszajelzésekKetrec információk