Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ

December 31-én (pénteken) 10-13 óráig tartunk nyitva.
Január 1-jén zárva vagyunk.


Törpesün panzió

A 2012-ben indított törpesüni tenyészetünk mellett évek óta vállaljuk törpesünik panzióztatását, megőrzését, amig a gazdik távol vannak az otthontól.

Nézd meg törpesün tenyészetünk weboldalát: www.varjuvolgyi.hu

Ha van egy kis időd, akkor pedig mindenképpen érdemes megnézni pár VIDEÓNKAT ITT, illetve elolvasni a GYAKORI KÉRDÉSEK részt, hogy tudd, hova hozod a kis kedvencedet.
 

Sünitenyészetünk bemutatása a Duna TV-ben:

Mit kínálunk?

A sok saját sünink mellett - természetesen külön lakrészben - minden hozzánk hozott sünit szakszerűen elszállásolunk.

A sünihez nem feltétleül kell semmit sem hoznodi. Ketrecet vagy sünibútort tudsz bérelni nálunkj, 100 cm x 50 cm-es lakokkal állunk a sünik rendelkezésére. Megkapják a megfelelő almot, etető és itatótálakat stb. Talán a bújó az, amiből mindenképp érdemes a sajátot hozni, hogy a sünike valamit érezzen az otthonból. Egy olyan bújó, amit már otthon megszokott, nagy mértékben növeli a konfortéztetét, és így kevesebb stressz éri.

Futókerék: Egy süni számára egy nagyobb terrárium sem biztosítja a kellő mozgásigényt, így kérésre futókereket is kaphat nálunk, vagy elhozhatod a sajátját.

Minden eleséget, pl. jó minőségű tápot, lisztkukacot, tojást stb. biztosítjuk, és ezek benne is vannak az árban. Természetesen hozhatod a saját, jól megszokott száraz eledelét is, és akkor azt adjuk neki. Ha úgy gondolod, akkor természetesen bármi mást, akár az egész ketrecét teljes berendezéssel is elhozhatod neki, ami valóban minimalizálja a stresszt.

Nagy szeretettel várjuk tehát a sünikédet egész évben.Rengeteg sünike volt már nálunk, de képek nem nagyon készült róluk. Íme pár kis jószág, akiket mostanában lencsegévre kaptunk:
 

Ez a süni egyből felébredt, ahogy enni és friss vizet adtunk neki. A képen még egy kicsit álmosnak tűnik.
Fanni csak pár napra érkezett, de a gazdija figyelt arra, hogy kedvenc játékai is vele legyenek.
 Turbi  Samu

 


Bemutatkozunk + GYIKKapcsolatÁrakIdőpontfoglalásAdatvédelemÁszfNyitva tartásPet SittingVisszajelzések